Winterconcert 14 december - Xaveriuskerk

dsc 0168Op woensdagavond 14 december geeft Popkoor Basic & Full Color van 20.30 tot 21.30 uur een concert in de Sint Franciscus Xaveriuskerk in Amersfoort. Opnieuw zullen de 6-stemmige klanken van diverse moderne en oudere popnummers de zaal vullen. U bent van harte welkom om te komen kijken!

Van Nederlandstalig, tot symfonische rock en lieflijke kerstnummers; van Queen en Metallica tot Anouk, Pink en alles daartussen. Er is voor ieder wat wils! Basic & Full Color wordt geleid door dirigent Paul Michèl Tijssen. De muzikale begeleiding vindt zoals altijd plaats door de eigen live-band Multi Color. Het koor zingt op 14 december zelfs een speciale 033-medley, met nummers van artiesten die uit Amersfoort komen.

Tickets en prijzen
Om dit prachtige concert bij te kunnen wonen, koopt u vooraf een kaartje via onze Ticketshop. Volwassenen betalen €10,- per kaartje. Voor kinderen tot 18 jaar is de entree €5,- per kaartje. De prijs van een kaartje is inclusief één consumptie. Deze kunt u vooraf of na het optreden nuttigen. Er is namelijk geen pauze. Overige consumpties dienen contant te worden afgerekend in de Xaveriuskerk.

Praktische informatie
De zaal is vanaf 20:00 uur voor u open; het concert start om 20:30 uur. U vindt de Xaveriuskerk op het adres Het Zand 29 in Amersfoort. Parkeren kunt u in diverse parkeergarages op ca 5 minuten lopen, zoals de parkeergarage bij het Stadhuis, aan het Flintplein of Q-park St. Jorisplein.

Wij zien u graag op woensdag 14 december van 20.30 u tot 21.30 uur  in de Xaveriuskerk, Het Zand 29 in Amersfoort!